Ønsker du et realkreditlån til dit nye hjem? Forsøger at kvalificere sig til et nyt realkreditlån kan være meget hård, især hvis du aren ’ t klar over virkningen din kredit rapport score har på din evne til at få godkendt til lån. En af de første ting en långiver ser på at bestemme din egnethed for et realkreditlån er din kredit rapport, eller FICO score.
Dette er en composite score, der giver et hurtigt blik på din samlede ansvar bedømmelse, når det kommer til økonomi. Det har at gøre med hvor godt du vedligeholde tilbagebetaling planer, hvor godt du holde forhold til din samlede gæld til indkomst, din stabilitet i beskæftigelsen og mange andre ting. Dybest set, jo bedre din kredit rapport score, jo mere sandsynligt du er at kvalificere sig til det lån du ønsker.
Der er naturligvis mange ting, som en långiver mener, før de når afgørelse om din egnethed for et realkreditlån. Beskæftigelse stabilitet er en. Långivere ved at folk, der opholder sig i det samme felt i arbejde vil mere sandsynligt forblive i arbejde, og derfor vil være mere tilbøjelige til at tilbagebetale deres forpligtelser. Så, selvom du har skiftet job for nylig, hvis du har holdt en progression af fremrykkende inden for det samme felt, eller simpelthen har ændret arbejdsgivere, men holdt den samme grundlæggende arbejde med hver din evne til at blive godkendt til et realkreditlån ikke bør hindres meget , medmindre der er negativt begrundelse for din skiftende arbejdspladser.
Faktisk, nu hvor automatiseret kredit rapport scoring er kommet til den långivende virksomhed, får mindre skøn bruges til at bestemme, hvem kan få hvad kredit sats. Dette formodes for at sikre mere objektivitet i godkendelsesprocessen lån. Til dette formål bruges automatiseret kredit rapport score til at give långivere evnen til at koge hele processen til gennemgang af kun din samlede score.
Desværre, dette kan lukke ud nogle låntagere fra at få lån beløb eller rente de gerne. Sin endda muligt at en potentiel låntager med tilstrækkelig indkomst faktisk kunne nægtes et lån han havde råd til på grund af en lav standardiseret kredit rapport score. Af denne grund, dens nødvendighed, at potentielle låntagere være flittig om at forbedre deres kredit rapport scores og betale deres regninger til tiden. På denne måde afhjælpes problemet med bestrider en lav kredit rapport score.
Da der er fem vigtige faktorer, der går ind i den sammensatte kredit rapport score, kan at vide, hvad de hjælpe forbrugerne til at tage kontrol over deres økonomiske skæbne ved at gøre dem stand nok til at ændre tingene i deres favør.
Den allerførste ting, der påvirker din samlede kredit rapport score er, hvor godt du tilbagebetale din gæld. Selv en person med lav indkomst, som omhyggeligt sikrer, at alle hans gæld er tilbagebetalt til tiden vil være i stand til at opretholde en høj kredit rapport score. Og timing er alt. En nylig forsinket betaling er værre end flere forsinkede betalinger for nogle år siden.
Næste, samling konti og offentlige historier er vigtigt til din kredit rapport score. Dette betyder, at konti, der går ind i samlingen, afskærmning, og konkurser er skadelige for din score. At sikre disse don ’ t dukke op på din kredit rapport går en lang vej mod at forbedre din kredit rapport score. Og derfor, nøjagtigheden af din kredit rapport bliver vigtigere end nogensinde. Forbrugerne har brug at kontrollere deres kreditrapporter mindst årligt og sørg for, at oplysningerne heri er korrekte.
Kredit rapport scores under 620 vil kræve korrigerende arbejde at opdrage til et acceptabelt niveau. Dette kan tage udvidet mængden af tid, måske år. Men dens værd det. Du skal opbygge en positiv kredithistorie, der viser længere tid håndtering din økonomi på en ansvarlig måde for at begrave gamle negative oplysninger.