Mange direktører og andre ledere glemmer ofte, at de virkelig har 2 jobs – først er at gøre, hvad de får betalt for (og gøre det bedre end andre). Den anden er at styre deres karriereforløb og gøre, hvad der kræves for at sikre deres opadgående mobilitet er ikke afhængig af andre, som måske eller måske ikke virke i deres bedste interesse.
Følgende “hemmeligheder”, samlet gennem min omfattende baggrund som både en corporate udøvende og business konsulent, skal hjælpe fagfolk med bedre at forvalte deres succes sti:
1. forstå “cirkel af succes”. Et fælles stykke af rådgivning til ledere er for dem at tilbringe en masse tid at få at vide, og arbejder side om side, med deres personale til at sikre, at hver enkelt medarbejder har hvad (s) skal han være produktive. Mens, idéen er velmenende, den har ikke giver maksimalt udbytte for alle involverede parter. Snarere, det er mere vigtigt at ledere bruger tid på at hjælpe deres chef ser godt ud på enhver lejlighed. Når (s) han forstår at du er i stand til at hjælpe hende/ham lykkes, du og dit team vil få mere tid, opmærksomhed og ressourcer at lette maksimal produktivitet.
2. resultaterne = belønninger. Virksomheder bruger en masse penge på nye systemer til at automatisere og forhåbentlig øge effektiviteten for hele virksomheden. Efter disse store investeringer, ledere bliver bedt om at blive “eksperter” med systemerne og procedurer til at sikre de tilsigtede fordele er realiseret. Dette ofte skaber et miljø, hvor mange ledere tror, at den vigtigste opgave er at lære de i og ud af disse systemer og tager deres øje ud den virkelige opgave som deres i sidste ende ansvarlig. For at sikre mobilitet opad, Husk at sætte den primære fokus på dit Institut centrale mål i forbindelse med virksomhedens overordnede mål.
3. undgå stagnation. Alt for mange arbejdstagere i hele vores nation er kede sig og uinteresseret, der negativt påvirker deres produktivitet og kreativitet. Derfor, mange amerikanske industrier sakker agterud i den globale markedsplads. Det er tid til vores nation’s corporate ledere til at re-engagere og tilbringe mere tid sammen som ledere i stedet for bureaukrater. Folk reagerer bedst på positiv feedback, følelser og entusiasme – ikke e-mail kommunikation, uforklarlige diagrammer og frygt forvaltning. Effektiv ledelse sikrer, at alle er fokuseret på og tillagt i, at komme til målet linjer. Dette er den mest kritiske spørgsmål påvirker virksomhedens produktivitet.
4. forstå at outsourcing truer alle. Meget få professionelle faktisk forstå, at deres stilling kan outsources. De få selvtilfredse i denne falske følelse af sikkerhed. Mens de fleste mennesker indser outsourcing har påvirket servicesektoren, undlader de at forstå at andre fagfolk, herunder revisorer, advokater, ingeniører, osv., kan let outsources så godt. Stort set ingen linje af arbejdet er skudsikre, og denne viden vil holde dig et skridt foran i spillet. På dette tidspunkt ser de involverede i kreative virksomheder, hvor højteknologiske har endnu til at automatisere, for at være de sikreste karrierevalg på lang sigt.
5. “tilstedeværelse” betaler. Ens “tilstedeværelse” spiller en stor rolle i, der bliver fremmet og hvem der ikke gør. I en nøddeskal, er tilstedeværelse en kombination af hvordan vi ser, hvordan vi bærer os selv og vores kommunikationsevner. Fordi mange af os stadig forbinder ens udseende, opførsel og taler evne med deres generelle evne, dette er fortsat en enorm udfordring for dem, der har fysiske eller andre bias-baserede attributter, der er vanskelige, hvis ikke umuligt at ændre, som højde eller vægt. Denne subjektivitet er endnu værre for kvinder, som samfundet er generelt bedre i stand til at acceptere mænd med hvad er anset for at være mangler snarere end kvinder. Desuagtet disse hindringer, betingelse selv bære dig selv med bedste kropsholdning og bære påklædning, der formidler din succes.
6. tempo din chef. At virkelig skiller sig ud fra de andre og få alle vigtige fremme, sikre du er på kontoret, når din chef er på kontoret. Lad hende eller ham se, at du deler den samme arbejdsmoral. Rigtige, forkerte eller ligegyldige, disse er nye regler for tidsstyring. Kort sagt, hvis din chef er på arbejde, skal du være så godt. Hvis (s) han har besluttet at det er nødvendigt at være der efter timer i weekenden, eller tidligt om morgenen, er det helt til din fordel at være der på samme tid. På denne dag i alder, skal man drage fordel af alle muligheder for at adskille sig på arbejdspladsen.
7. styrke selvstændige forfremmelse. Dette spørgsmål primært påvirker kvinder, men gælder for begge køn. Det er vigtigt, at dem, der er i stand til at gavne din karriere på nogen måde ved hvem du er og hvad du har udrettet. Succesfulde erhvervsfolk forstår betydningen af at lade andre vide om deres succeser, og gå om det på den rigtige måde. Hvis det gøres ordentligt, vil det ikke skal opfattes som pralende eller indbildskhed.