Processen med at købe en bil kan være en spændende, nervepirrende oplevelse. Der er mange beslutninger at tage, fra hvilken type køretøj der skal købes til hvilken prisklasse man skal købe. Selvom du køber en brugt bil, skal du tage stilling til, om du vil betale kontant eller få et lån til bilen. FindLaws køb af en bilsektion har et væld af oplysninger, der hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Før du køber en bil, skal du beslutte, hvordan du vil betale for den. Nogle mennesker kan betale for hele bilen kontant, men de fleste finansierer resten af prisen. Det betyder, at du foretager månedlige betalinger, indtil du betaler lånet af. Uanset hvilken type finansiering du vælger, skal du huske, at du bliver nødt til at betale renter. Husk også, at du bliver nødt til at betale en højere rente, når du finansierer din bil.

Før du træffer en beslutning, skal du kende din kredit historie. Mange bilforhandlere reserverer deres bedste tilbud til købere med god kredit. Det er ikke ualmindeligt at se annoncer på tv, der kun er tilgængelige for dem med en høj kredit score, så at kende din kredit score vil gøre forhandlerne mere tilbøjelige til at forhandle om prisen. Du vil også gerne vide din kredit score, som vil afgøre, om du vil kvalificere dig til et lån eller ej.

Når du har afgjort en prisklasse, skal du besøge forhandlere for at sammenligne funktioner og priser. Derefter, når du har besluttet dig for modellen, skal du gå til forhandleren for at prøvekøre den. En god økonomichef vil forklare alle formularer, inklusive den, du underskriver køb brugt bil på afbetaling. Husk under alle omstændigheder, at det er en forpligtelse at købe en bil. Der er ingen “afkølingsperiode”, så tag dig tid til at læse kontrakten og forstå alle vilkår og betingelser.

Lad ikke forhandleren forsøge at sælge dig unødvendige tjenester og produkter. Bed forhandleren om at forklare alle gebyrerne. Sørg for at indregne de skjulte omkostninger, herunder eventuelle gebyrer. Forhandleren kan forsøge at sælge dig en dækbeskyttelsesplan, malingsbeskyttelsesplan eller hulforsikring. Disse tjenester er ofte overpris og ikke værd at de penge, du bruger. Lad dig ikke nøjes med en bil, der er “god nok” – det vil kun resultere i et udslæt af købers anger.

Kend gennemsnitsprisen på biler. Du kan gøre dette ved at se på Kelley Blue Book eller producentens hjemmeside. Det er også værd at tjekke Kelley Blue Book for incitamenter og rabatter. Producenternes hjemmesider og Kelley Blue Book har begge lister over aktuelle tilbud og rabatter, der kan gælde for din bil. Sørg for at shoppe rundt for at drage fordel af dem alle. Den rigtige bil kan gøre dit nye køb mere overkommeligt.

Før du går til forhandleren, skal du forberede din betaling. Vær forberedt på at håndtere lånepapirer og foretage en forskudsbetaling. Du bør også ringe til finansieringsafdelingen hos forhandleren og spørge, om du kvalificerer dig til forhåndsgodkendt finansiering. Det kan også være nødvendigt at fremlægge bevis for nylig beskæftigelse. Denne proces er mere effektiv og mindre stressende end den plejede at være. Ud over at betale kontant for en bil skal du også betale moms og forsikring.